Kanzashi

Belgian Golden Strong Ale

Kanzashi

Descripció

Detalls

Dolçor, delicadesa i una aromatitzada contundència conformen els trets característics d’aquesta cervesa rossa inspirada en una particular visió dels estils belgues.
La mel de til·ler li aporta suaus aromes mediterranis alhora que contribueix a impulsar la seva graduació fins als límits de la tolerància dels llevats.

Presentació i composició:

Kanzashi Ampolla de 33 i 75 cl. i barril de 30 litres.
ABV: 14 º (alcohol)
IBU: 33 (amargor)
EBC: 26 (color)

Malts: Pilsen, Melanoidin, Carapils, Flocs de civada.
Llúpols: Columbus, Styrian Golding, Citra.

Maridatge recomanat

La Kanzashi combina bé amb formatges anyencs, xarcuteria en general o crustacis frescs.
Nosaltres us proposem uns musclos al vapor amb all i julivert o una llagosta al forn o a la catalana.

Serviu-la en el got Tulipa.

Tulipa
Aquest got, presenta un disseny en forma de tulipa que afavoreix la captura de les qualitats organolèptiques de la cervesa.
El coll estret permet mantenir una capa gruixuda d’escuma.
S’utilitza per a les escoceses, saisons, cerveses belgues, i en general, qualsevol cervesa amb sabors forts i alta graduació.

Temperatura aconsellada de consum: de 7º a 9º