Jaapi

Tropical Stout

Descripció

Detalls

Dolçor cremós i notes de cacau i panses emmascarades per una subtil aroma de vainilla.
Inicialment seca en boca, a l'instant ens aporta una gran complexitat alhora que una càlida sensació
i una lleugera qualitat afruitada que la fa mereixedora de l'adjectiu tropical que acompanya la seva descripció.

Presentació i composició:

Jaapi Ampolla de 33 i 75 cl. i barril de 30 litres.
ABV: 7 º (alcohol)
IBU: 45 (amargor)
EBC: 70 (color)

Malts: Pale Ale, Chocolat , Blat, Roasted Barley, Flocs de civada.
Llúpols: Columbus, Challenger.

Maridatge recomanat

La Jaapi combina bé amb estofats i salses salades.
Un plat idoni per acompanyar aquesta cervesa són les ostres. El formatge ideal seria un tipus Gouda.
Les postres ens obren tot un ventall de possibilitats; xocolata, bombons (especialment els de licor), pastís milfulles farcit de nata.
Si més no, nosaltres ens quedem amb un clàssic de la nostra cuina: préssec en almívar.

Serviu-la en el got Stout.

Stout La seva forma lleugerament còncava ajuda a preservar les aromes de les cerveses canalitzant-los cap a l’estret superior, que ajuda a preservar una adequada escuma permetent un angle que ajuda que la cervesa flueixi quan la beus.
Intensifica les aromes de malt torrefacte, cafè i xocolata que defineixen les cerveses Stout

Temperatura aconsellada de consum: 7º a 10º